Mașini de închiriat Hertz în Brasilia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Brasilia

Brasilia, DF, Brazilia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Brasilia, DF, Brazilia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Brasilia în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Brasilia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,1

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,4

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Brasilia

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Brasilia în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Brasilia (Hall Aerop De Brasilia).

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Brasilia. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Brasilia aici, în fila Sucursale.

Hertz are în Brasilia 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Quadra Sepn 503 Bl A E Conj A. 55% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Brasilia în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.