Mașini de închiriat Global Rent A Car în Hamburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Hamburg

Hamburg, Germania
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Hamburg, Germania
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Hamburg în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Hamburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Hamburg

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Hamburg se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Hamburg. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini în Hamburg de la Global Rent A Car în luna iunie va costa, în medie, 40 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit anul trecut prețuri începând cu 26 € pe zi, cu agenția Global Rent A Car, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închirieri o mașină în Hamburg pentru o săptămână, prețul mediu perceput de Global Rent A Car este de 277 €.

Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Hamburg. Vei găsi agenția Global Rent A Car la adresa Flughafenstrasse.

Cu un cost mediu de 38 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Global Rent A Car, în Hamburg (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Global Rent A Car, în Hamburg, începând de la 26 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Global Rent A Car, atunci închiriază un vehicul Economy, cel mai ieftin tip din Hamburg. Închirierea unei mașini Economy cu Global Rent A Car costă, în medie, 38 € pe zi, ceea ce este cu 21% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 82% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Economy (de la Global Rent A Car), economisind astfel bani în călătoria lor în Hamburg.

Global Rent A Car deține 8 sucursale de închirieri auto în Hamburg. Cea aflată la adresa Flughafenstrasse este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 55% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Global Rent A Car în Hamburg, au ales această sucursală.


Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Dortmund, Berlin și Köln