Mașini de închiriat Europcar în Yangon

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Yangon

Yangon, Myanmar
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Yangon, Myanmar
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Yangon în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Yangon, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Yangon

Sucursalele agenției de închirieri auto Europcar din Yangon aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Europcar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Yangon:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Momentan, Europcar are 2 sucursale în Aeroportul Yangon Mingaladon:
International Arrivals Hall
Yangon Airport Road.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Yangon. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Yangon. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.