Mașini de închiriat Europcar în Singapore

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Singapore

Singapore, Singapore
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Singapore, Singapore
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Singapore în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Singapore, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Singapore

Toate sucursalele de închirieri auto Europcar din Singapore iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Momentan, Europcar are 3 sucursale în Singapore Aeroportul Internațional Changi:
Changi Meet And Greet Airport At The Information Counter Terminal 3
Information Counter In Arrival Hall
Changi Meet And Greet Airport At The Information Counter Terminal 4.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Singapore. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Singapore. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

18 Defu Lane 4 este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 5 locations pe care le are în Singapore. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 59% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în 18 Defu Lane 4.