Mașini de închiriat Europcar în Sendai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Sendai

Sendai, Japonia
10 oct — 17 oct
Returnare în același loc
Sendai, Japonia
Ma 10/10
Amiază
Ma 17/10
Amiază

Sucursale Sendai în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Sendai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Sendai

Are Europcar o sucursală în Aeroportul Sendai?

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Sendai, a cărei adresă este 6-3-4, Kukominami.

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Sendai?

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Sendai. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Sendai aici, în fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Europcar în Sendai?

1st FLOOR AT FUTSUKA-MACHI,OTOMO este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre 6 sucursale pe care le are în Sendai. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 48% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în 1st FLOOR AT FUTSUKA-MACHI,OTOMO.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Sendai?

Prices for mașini in Sendai refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Sendai?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 80 de operatori pentru mașini în Sendai..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Sendai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Sendai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Sendai?

Pentru a închiria o mașină în Sendai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sendai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.