Mașini de închiriat Europcar în Sendai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Sendai

Sendai, Japonia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Sendai, Japonia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sendai în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Sendai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Sendai

Sucursalele agenției de închirieri auto Europcar din Sendai aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Europcar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Sendai:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Sendai, a cărei adresă este 6-3-4, Kukominami.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Sendai. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Sendai aici, în fila Sucursale.

Go To Times Car Rental Counter este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 6 locations pe care le are în Sendai. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 38% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Go To Times Car Rental Counter.