Mașini de închiriat Europcar în Nouakchott

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Nouakchott

Nouakchott, Mauritania
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Nouakchott, Mauritania
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nouakchott în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Nouakchott, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
2 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Nouakchott

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Nouakchott pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, există 1 centru de închirieri auto Europcar în Aeroportul Nouakchott (Airport Terminal, Bp 791).

Da, în Nouakchott, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Europcar operează momentan în 4 sucursale în Nouakchott. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Airport Terminal, Bp 791. În ultimele 12 luni, 77% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Nouakchott, și-au închiriat mașina din această sucursală.