Mașini de închiriat Europcar în Antofagasta

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Antofagasta

Antofagasta, Chile
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Antofagasta, Chile
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Antofagasta în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Antofagasta, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Antofagasta

Fiecare sucursală Europcar din Antofagasta aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da. Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Antofagasta Cerro Moreno, care se află la Cerro Moreno Airport.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Antofagasta, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Europcar are în Antofagasta 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Cerro Moreno Airport. 68% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Antofagasta în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.