Mașini de închiriat Enterprise în Wilmington

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Wilmington

Wilmington, DE, Statele Unite
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Wilmington, DE, Statele Unite
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Wilmington în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Wilmington, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,5

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

8,3

Valoare

8,3

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Wilmington

Sucursalele agenției de închirieri auto Enterprise din Wilmington aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Enterprise își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Wilmington:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Enterprise nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Greater Wilmington. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, în Wilmington, Enterprise oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise aici, sub fila Sucursale.

Enterprise operează momentan în 5 sucursale în Wilmington. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 4616 Kirkwood Highway. În ultimele 12 luni, 39% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Enterprise în Wilmington, și-au închiriat mașina din această sucursală.