Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Wilmington

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Wilmington

Wilmington, DE, Statele Unite
30 sept — 7 oct
Returnare în același loc
Wilmington, DE, Statele Unite
Sâ 30/9
Amiază
Sâ 7/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Wilmington în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Wilmington, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,9

Confort

8,8

Evaluare Generală

8,7

Preluare/Returnare

8,8

Valoare

8,8

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Wilmington

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Greater Wilmington?

Nu, Enterprise Rent-A-Car nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Greater Wilmington. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Wilmington?

Da, în Wilmington, Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise Rent-A-Car dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise Rent-A-Car aici, sub fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Wilmington?

Enterprise Rent-A-Car operează momentan în 5 sucursale din Wilmington. Cea mai populară sucursală din Wilmington pe care Enterprise Rent-A-Car o are se află la adresa: 3915 Kirkwood Hwy. În ultimele 12 luni, 45% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Enterprise Rent-A-Car în Wilmington, și-au închiriat mașina din sucursala 3915 Kirkwood Hwy.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Wilmington?

Prețurile pentru mașini în Wilmington au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Wilmington?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Wilmington este de 15 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Wilmington?

În diferite țări, inclusiv în Wilmington, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Wilmington?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Wilmington. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Wilmington

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.