Mașini de închiriat Enterprise în Tokyo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Tokyo

Tokyo, Japonia
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Tokyo, Japonia
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tokyo în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Tokyo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
15 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Tokyo

Enterprise și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Tokyo pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Enterprise are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul Tokyo Tokio Haneda, a cărei adresă este 5-2-1 Haneda.

Enterprise oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Tokyo (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Enterprise dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Enterprise are 15 sucursale în Tokyo. 2-13-1 Yoyogi este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 66% dintre cei care au rezervat o mașină în Tokyo de la Enterprise, pe momondo, au mers la: 2-13-1 Yoyogi.