Mașini de închiriat City Car în Beirut

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu City Car în Beirut

Beirut, Liban
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Beirut, Liban
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Beirut în City Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto City Car din Beirut, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu City Car în Beirut

City Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Beirut se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Beirut. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, City Car are 1 sucursală în Aeroportul Beirut, a cărei adresă este Beirut International Airport.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la City Car în Beirut au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 11 €/zi și la unul minim de 11 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Beirut International Airport este cea mai populară sucursală a agenției City Car dintre toate cele 7 locations pe care le are în Beirut. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 89% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu City Car, au făcut-o din această sucursală în Beirut International Airport.