Mașini de închiriat Casons Rent A Car în Colombo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Casons Rent A Car în Colombo

Colombo, Sri Lanka
6 dec — 13 dec
Colombo, Sri Lanka
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Colombo în Casons Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Casons Rent A Car din Colombo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Casons Rent A Car

8 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Casons Rent A Car în Colombo

Are Casons Rent A Car o sucursală în Aeroportul Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base?

Nu, Casons Rent A Car nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Casons Rent A Car în Colombo, în luna decembrie?

În decembrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Casons Rent A Car în Colombo au preferat o mașină Economy. Dacă dorești să rezervi un vehicul Economy în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 34 €/zi și la unul minim de 34 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Colombo?

Prices for mașini in Colombo are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Colombo?

42 de operatori pentru mașini în Colombo există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Colombo?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Colombo. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Colombo?

Pentru a închiria o mașină în Colombo, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Colombo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.
<