Mașini de închiriat Budget în Sydney

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Sydney

Sydney, NSW, Australia
13 dec — 20 dec
Sydney, NSW, Australia
Mi 13/12
Amiază
Mi 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sydney în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Sydney, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,7

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

8,1

Valoare

7,7

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Sydney

Are Budget o sucursală în Aeroportul Sydney Kingsford Smith?

Există 1 sucursală în Aeroportul Sydney Kingsford Smith. Adresa biroului de închirieri auto Budget este Cnr Butler Rd & Ross Smith Ave.

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Sydney?

Da, Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Sydney. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Budget, la una din sucursalele lor din Sydney. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Budget în Sydney, în luna ianuarie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Sydney, în luna ianuarie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Standard, oferit de Budget. Atunci când închirieri mașini de tipul Standard în ianuarie, te poți aștepta la un preț mediu de 26 € pe zi și la unul minim de 26 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Budget, dar Standard este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Sydney?

653 Gardeners Rd este cea mai populară sucursală a agenției Budget dintre 5 sucursale pe care le are în Sydney. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 41% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Budget, au făcut-o din această sucursală în 653 Gardeners Rd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Sydney?

Prețurile pentru mașini în Sydney au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Sydney?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 116 operatori pentru mașini în Sydney..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Sydney?

În diferite țări, inclusiv în Sydney, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Sydney?

Atunci când închiriezi o mașină în Sydney, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sydney

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.