Mașini de închiriat Budget în Manama

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Manama

Manama, Bahrain
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Manama, Bahrain
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Manama în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Manama, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Manama

Are Budget o sucursală în Aeroportul Manama Bahrain Intl?

Există 1 sucursală în Aeroportul Manama Bahrain Intl. Adresa biroului de închirieri auto Budget este Airport Terminal.

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Manama?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din Manama, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Manama?

sunt 4 sucursalele de închiriere de mașini în Manama ale Budget. Cea aflată la adresa Airport Terminal și în Manama este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 92% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Budget în Manama, au ales sucursala din Airport Terminal.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Manama?

Prices for mașini in Manama refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Manama?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 44 de operatori pentru mașini în Manama..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Manama?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Manama. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Manama?

Pentru a închiria o mașină în Manama, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Manama

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.