Mașini de închiriat Avis în Memphis

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Memphis

Memphis, TN, Statele Unite
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Memphis, TN, Statele Unite
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Memphis în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Memphis, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

6,5

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,4

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Memphis

Are Avis o sucursală în Aeroportul Memphis?

Da, există 1 centru de închirieri auto Avis în Aeroportul Memphis (2491 Winchester Rd).

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Memphis?

Avis oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Memphis (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Avis dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Memphis?

Avis are 5sucursale de închirieri auto în Memphis. Conform datelor noastre, cea aflată la 2491 Winchester Rd este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 54% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Avis în Memphis au ales să o închirieze de la Avis, aflată la 2491 Winchester Rd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Memphis?

Prices for mașini in Memphis are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Memphis?

31 de operatori pentru mașini în Memphis există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Memphis?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Memphis. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Memphis?

Pentru a închiria o mașină în Memphis, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Avis în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Avis în alte orașe populare din Statele Unite, precum AVIS ÎN și AVIS ÎN

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Memphis

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.