Mașini de închiriat Avis în Luxemburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Luxemburg

Luxemburg, Luxemburg
5 iun — 12 iun
Returnare în același loc
Luxemburg, Luxemburg
Du 5/6
Amiază
Du 12/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Luxemburg în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Luxemburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Luxemburg

Avis și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Luxemburg pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Avis are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Avis are 1 sucursală în Aeroportul Luxembourg:
Findel Airport.

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Luxemburg. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Luxemburg aici, în fila Sucursale.

Avis deține 3 sucursale de închirieri auto în Luxemburg. Cea aflată la adresa Garage Renault este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 54% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Avis în Luxemburg, au ales această sucursală.