Mașini de închiriat Avis în Luxemburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Luxemburg

Luxemburg, Luxemburg
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Luxemburg, Luxemburg
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Luxemburg în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Luxemburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

5,0

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Luxemburg

Are Avis o sucursală în Aeroportul Luxembourg?

Momentan, Avis are 1 sucursală în Aeroportul Luxembourg:
Findel Airport.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Luxemburg?

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Luxemburg. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Luxemburg aici, în fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în Luxemburg, în luna octombrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Luxemburg, în timpul lunii octombrie este Mini. Te poți aștepta la un preț de 34 € pe zi pentru Mini în octombrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 34 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Luxemburg?

sunt 3 sucursalele de închiriere de mașini în Luxemburg ale Avis. Cea aflată la adresa Garage Renault și în Luxemburg este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 64% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Avis în Luxemburg, au ales sucursala din Garage Renault.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Luxemburg?

Prețurile pentru mașini în Luxemburg au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Luxemburg?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 20 de operatori pentru mașini în Luxemburg.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Luxemburg?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Luxemburg. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Luxemburg?

Pentru a închiria o mașină în Luxemburg, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Luxemburg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.