Mașini de închiriat 1First Car Rental în Johannesburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu 1First Car Rental în Johannesburg

Johannesburg, Africa de Sud
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Johannesburg, Africa de Sud
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Johannesburg în 1First Car Rental

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto 1First Car Rental din Johannesburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu 1First Car Rental în Johannesburg

1First Car Rental vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Johannesburg se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Johannesburg. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto 1First Car Rental în Aeroportul Johannesburg OR Tambo (O R Tambo International Airport, Car Rental Concourse, Isando, Johannesburg).

1First Car Rental operează momentan în 6 sucursale în Johannesburg. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: O R Tambo International Airport, Car Rental Concourse, Isando, Johannesburg. În ultimele 12 luni, 96% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu 1First Car Rental în Johannesburg, și-au închiriat mașina din această sucursală.