Hoteluri în Normandia

Găsește cele mai bune oferte la 15.218 hoteluri din Normandia

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Orașe populare în Normandia

Mai jos găsești prețurile medii ale hotelurilor în orașele populare din Normandia
Preț
320 lei - 437 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN NORMANDIA Caen Cu 11% mai ieftin Hotelurile în Caen sunt cele mai ieftine în Normandia: doar 319 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN NORMANDIA Bayeux Cu 21% mai scump Bayeux are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Normandia, cu camere la 436 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN NORMANDIA Rouen 25% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Rouen mai des decât în orice alt oraș din Normandia

Hoteluri populare în Normandia

Rezervă o cameră într-unul dintre hotelurile favorite de pe momondo, în orașele populare din Normandia cities

Sfaturi de călătorie în Normandia

Primește sfaturi importante pentru călătoria ta în Normandia, aruncând o privire peste aceste răspunsuri la întrebările frecvente

Ce este considerată a fi o ofertă bună de hotel în Normandia?

Dacă ești în căutarea unei oferte bune în Normandia, ar trebui să știi că prețul mediu al unei camere de hotel este de 420 lei/noapte. Orice hotel mai ieftin de 420 lei/noapte poate fi considerat o ofertă bună. Cel mai ieftin preț posibil pe noapte pe care l-au găsit recent utilizatorii momondo a fost 37 lei.

Care sunt cele mai bune hoteluri din Normandia?

Appart Coeur de Rouen-Gare, localizat în Rouen, este cel mai apreciat hotel din Normandia (are o notă de 89). Următorul cel mai bine cotat hotel este 88, căruia i s-a oferit o notă de Hotel Reine Mathilde de către utilizatorii momondo. Al treilea hotel este Castel Bayeux Guesthouse, care se bucură de o notă de 88 din partea oaspeților familiarizați cu acesta.