Rezervă zboruri cu Vietnam Airlines

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre Vietnam Airlines

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Vietnam Airlines

Cea mai ieftină rută

28 €

Cea mai populară rută

PQC - SGN

Cel mai Scurt Zbor

0h 55m

Cel mai lung zbor

27h 50m
Cea mai ieftină rută Vietnam Airlines este cea din Ho Chi Minh City Aeroportul Internațional Tan Son Nhat în Aeroportul Internațional Phu Quoc, la 28 €
Zborul din Aeroportul Internațional Phu Quoc în Ho Chi Minh City Aeroportul Internațional Tan Son Nhat este, momentan, cea mai populară rută Vietnam Airlines
Cea mai rapidă rută de zbor Vietnam Airlines este de 0h 55m, din Hanoi (HAN) în Vinh City (VII)
Cea mai lungă rută a unui zbor Vietnam Airlines este de 27h 50m din Kuala Lumpur (KUL) în Hanoi (HAN)

Evaluări Vietnam Airlines

0,0
NeutruBazat pe de evaluări oferite de 0 oaspeți verificați

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Vietnam Airlines

Nu, Vietnam Airlines nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Viena Vienna Intl. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ryanair, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Vietnam Airlines sunt Ho Chi Minh City Aeroportul Internațional Tan Son Nhat, Hanoi Noibai și Da Nang. Ar trebui să poți găsi zboruri Vietnam Airlines cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Vietnam Airlines cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Vietnam Airlines care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Vietnam Airlines la +84 24 38320320 sau le poți vizita website-ul la vietnamairlines.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Vietnam Airlines a fost cel cu plecare din Ho Chi Minh City Aeroportul Internațional Tan Son Nhat - Tuy Hoa. Această rută are un preț de 64 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 28 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Vietnam Airlines este zborul din Ho Chi Minh City Aeroportul Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Internațional Phu Quoc.


Destinații populare cu Vietnam Airlines

Găsește zboruri Vietnam Airlines în aceste orașe populare

Starea zborurilor Vietnam Airlines

Pentru a verifica starea unui zbor Vietnam Airlines, caută-l în funcție de rută sau număr
Mi 5/18

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Vietnam Airlines.