Rezervă zboruri cu Sun Country Air

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 21/5
Sâ 28/5

Câteva informații despre Sun Country Air

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Sun Country Air

Cea mai ieftină rută

41 €

Cea mai populară rută

MSP - SFO

Cel mai Scurt Zbor

1h 30m

Cel mai lung zbor

4h 12m
Cea mai ieftină rută Sun Country Air este cea din Minneapolis St Paul în Cincinnati Cinci./N. Kentucky, la 41 €
Zborul din Minneapolis St Paul în Aeroportul Internațional San Francisco este, momentan, cea mai populară rută Sun Country Air
Cea mai rapidă rută de zbor Sun Country Air este de 1h 30m, din Minneapolis (MSP) în Chicago (ORD)
Cea mai lungă rută a unui zbor Sun Country Air este de 4h 12m din Minneapolis (MSP) în San Francisco (SFO)

Evaluări Sun Country Air

7,7
BunBazat pe de evaluări oferite de 9.180 oaspeți verificați
7,0Mâncare
6,8Divertisment
8,4Echipaj
8,0Evaluare Generală
8,1Îmbarcare
7,6Confort

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Sun Country Air

Nu, Sun Country Air nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Boston Logan Intl. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Cape Air, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Sun Country Air sunt Minneapolis St Paul, Las Vegas Harry Reid și Orlando. Ar trebui să poți găsi zboruri Sun Country Air cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Sun Country Air cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Sun Country Air care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Sun Country Air la +1 651 905 2737 sau le poți vizita website-ul la suncountry.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Sun Country Air a fost cel cu plecare din Cincinnati Cinci./N. Kentucky - Minneapolis St Paul. Această rută are un preț de 87 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 41 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Sun Country Air este zborul din Minneapolis St Paul - Cincinnati Cinci./N. Kentucky.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Sun Country Air are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 60x40x28 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 43x33x23 cm.


Starea zborurilor Sun Country Air

Pentru a verifica starea unui zbor Sun Country Air, caută-l în funcție de rută sau număr
Lu 5/16

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Sun Country Air.