Rezervă zboruri cu Pegas Fly

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Evaluări Pegas Fly

7,0
BunBazat pe review oferite de 1 oaspeți verificați
10,0Îmbarcare
4,0Mâncare
6,0Confort
8,0Evaluare Generală
6,0Echipaj
8,0Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Pegas Fly

Nu, Pegas Fly nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Soci Adler/Sochi. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Aeroflot, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Pegas Fly sunt Sankt Petersburg Pulkovo, Nizhniy Novgorod și Moscova Sheremetyevo. Ar trebui să poți găsi zboruri Pegas Fly cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Pegas Fly cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Pegas Fly care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Pegas Fly la +7 (495) 478 49 44 sau le poți vizita website-ul la pegasfly.com.


Cele mai populare aeroporturi Pegas Fly

Găsește zboruri Pegas Fly către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu Pegas Fly

Găsește zboruri Pegas Fly în aceste orașe populare

Starea zborurilor Pegas Fly

Pentru a verifica starea unui zbor Pegas Fly, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/17