Rezervă zboruri cu JetBlue

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 24/5
Ma 31/5

Câteva informații despre JetBlue

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu JetBlue

Cea mai ieftină rută

37 €

Cea mai populară rută

SLC - LAX

Cel mai Scurt Zbor

0h 45m

Cel mai lung zbor

7h 55m
Cea mai ieftină rută JetBlue este cea din Salt Lake City în Aeroportul Internațional Los Angeles, la 37 €
Zborul din Salt Lake City în Aeroportul Internațional Los Angeles este, momentan, cea mai populară rută JetBlue
Cea mai rapidă rută de zbor JetBlue este de 0h 45m, din Boston (BOS) în West Tisbury (MVY)
Cea mai lungă rută a unui zbor JetBlue este de 7h 55m din Salt Lake City (SLC) în San Francisco (SFO)

Evaluări JetBlue

8,1
Foarte bunBazat pe de evaluări oferite de 20.187 oaspeți verificați
8,1Evaluare Generală
8,6Echipaj
7,9Divertisment
8,2Confort
8,2Îmbarcare
7,8Mâncare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu JetBlue

Nu, JetBlue nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Atena Internaţional. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Aegean Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează JetBlue sunt New York City Aeroportul Internațional John F. Kennedy, Orlando și Boston Logan Intl. Ar trebui să poți găsi zboruri JetBlue cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor JetBlue cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul JetBlue care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela JetBlue la 1-801-449-2525 sau le poți vizita website-ul la JetBlue.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu JetBlue a fost cel cu plecare din Aeroportul Internațional Los Angeles - Salt Lake City. Această rută are un preț de 74 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 37 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu JetBlue este zborul din Salt Lake City - Aeroportul Internațional Los Angeles.

Zborul din San Juan Luis Munoz Marin Intl - Saint Thomas Island Cyril E King, la 106 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de JetBlue. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu JetBlue pleacă din Fort Lauderdale - Nassau Intl (0 escale) și costă 77 €.


Starea zborurilor JetBlue

Pentru a verifica starea unui zbor JetBlue, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 5/19