Rezervă zboruri cu Indonesia AirAsia

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 21/5
Sâ 28/5

Câteva informații despre Indonesia AirAsia

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Indonesia AirAsia

Cea mai ieftină rută

25 €

Cea mai populară rută

CGK - SIN

Cel mai Scurt Zbor

0h 50m

Cel mai lung zbor

3h 05m
Cea mai ieftină rută Indonesia AirAsia este cea din Penang Intl în Medan Kuala Namu Intl, la 25 €
Zborul din Jakarta Soekarno-Hatta Intl în Singapore Aeroportul Internațional Changi este, momentan, cea mai populară rută Indonesia AirAsia
Cea mai rapidă rută de zbor Indonesia AirAsia este de 0h 50m, din Penang (PEN) în Medan (KNO)
Cea mai lungă rută a unui zbor Indonesia AirAsia este de 3h 05m din Kuala Lumpur (KUL) în Dempasar (DPS)

Evaluări Indonesia AirAsia

6,3
OkBazat pe de evaluări oferite de 305 oaspeți verificați
6,6Evaluare Generală
7,1Echipaj
6,6Îmbarcare
5,3Divertisment
5,8Mâncare
6,3Confort

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Indonesia AirAsia

Nu, Indonesia AirAsia nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Bangkok Don Mueang Intl. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Nok Air, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Indonesia AirAsia sunt Dempasar Bali Ngurah Rai, Jakarta Soekarno-Hatta Intl și Kuala Lumpur Intl. Ar trebui să poți găsi zboruri Indonesia AirAsia cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Indonesia AirAsia cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Indonesia AirAsia care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Indonesia AirAsia la +62 21 2927 0999 sau le poți vizita website-ul la airasia.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Indonesia AirAsia a fost cel cu plecare din Dempasar Bali Ngurah Rai - Labuan Bajo Mutiara. Această rută are un preț de 66 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 32 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Indonesia AirAsia este zborul din Surabaya Juanda - Praya Lombok Intl.

Zborul din Penang Intl - Medan Kuala Namu Intl, la 56 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Indonesia AirAsia. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Indonesia AirAsia pleacă din Penang Intl - Medan Kuala Namu Intl (0 escale) și costă 25 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Indonesia AirAsia are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x36x23 cm, cele la cală, în 119x119x81 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x10 cm.


Cele mai populare aeroporturi Indonesia AirAsia

Găsește zboruri Indonesia AirAsia către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu Indonesia AirAsia

Găsește zboruri Indonesia AirAsia în aceste orașe populare

Starea zborurilor Indonesia AirAsia

Pentru a verifica starea unui zbor Indonesia AirAsia, caută-l în funcție de rută sau număr
Lu 5/16

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Indonesia AirAsia.