Rezervă zboruri cu Air Busan

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 30/5
Lu 6/6

Câteva informații despre Air Busan

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Air Busan

Cea mai ieftină rută

29 €

Cea mai populară rută

NRT - ICN

Cel mai Scurt Zbor

0h 55m

Cel mai lung zbor

2h 50m
Cea mai ieftină rută Air Busan este cea din Jeju City în Busan Gimhae, la 29 €
Zborul din Tokyo Narita în Seul Incheon este, momentan, cea mai populară rută Air Busan
Cea mai rapidă rută de zbor Air Busan este de 0h 55m, din Busan (PUS) în Jeju City (CJU)
Cea mai lungă rută a unui zbor Air Busan este de 2h 50m din Tokyo (NRT) în Incheon (ICN)

Evaluări Air Busan

7,6
BunBazat pe de evaluări oferite de 65 oaspeți verificați
7,9Evaluare Generală
8,3Echipaj
8,0Îmbarcare
7,9Confort
7,0Mâncare
6,8Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Air Busan

Nu, Air Busan nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Seul Incheon. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Asiana Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Air Busan sunt Busan Gimhae, Jeju City și Seul Gimpo. Ar trebui să poți găsi zboruri Air Busan cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Air Busan cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Air Busan care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Air Busan la +82 70-7997-3060 sau le poți vizita website-ul la airbusan.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Air Busan a fost cel cu plecare din Busan Gimhae - Seul Gimpo. Această rută are un preț de 76 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 29 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Air Busan este zborul din Jeju City - Busan Gimhae.

Zborul din Seul Incheon - Osaka Kansai Intl, la 144 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Air Busan. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Air Busan pleacă din Osaka Kansai Intl - Seul Incheon (0 escale) și costă 68 €.


Starea zborurilor Air Busan

Pentru a verifica starea unui zbor Air Busan, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 5/26