Zboruri ieftine din Zürich către Milano

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 5/6
Lu 12/6

Informații despre zborurile din Zürich către Milano

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Zürich către Milano

Cel mai scurt timp de zbor

0h 55m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Zürich către Milano durează 0h 55m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Zürich către Milano.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Zürich către Milano

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Milano?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Zürich către Milano este februarie. Cea mai scumpă este ianuarie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Zürich - Milano?

Cu 34 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Zürich către Milano este cu aproximativ 34 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Zürich în Milano?

Din mai 2023, 1 zboruri operează săptămânal cu plecare din Zürich către Milano. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 12:00, cu 60% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Zürich către Milano?

Începând cu mai 2023, sunt disponibile 11 zboruri pe săptămână din Zürich către Milano. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 55% dintre zboruri pleacă în această zi.

  • Ce distanță este între Zurich și Milano cu avionul?

    Între Zurich și Milano este o distanță de Milano.


De ce să folosești momondo?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Zürich în Milano.

momondo îți poate afișa doar zborurile Zürich - Milano care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.