Zboruri ieftine din Tel Aviv către Roma

1 adult
De unde?
În?
Ma 12/12
Ma 19/12

Informații despre zborurile din Tel Aviv către Roma

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Tel Aviv către Roma

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Tel Aviv către Roma. Nu există rute de zbor populare din Tel Aviv către Roma.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Tel Aviv către Roma

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Roma?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Tel Aviv către Roma este februarie. Cea mai scumpă este septembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Tel Aviv - Roma?

Cu 57 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Tel Aviv către Roma este cu aproximativ 57 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Tel Aviv în Roma?

Începând cu decembrie 2023, vor opera 6 zboruri pe zi din Tel Aviv către Roma. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 05:00, cu 60% din zborurile zilnice decolând dimineața.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Tel Aviv către Roma?

Începând cu decembrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Tel Aviv și Roma este de 45 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 33% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Tel Aviv internațional Ben Gurion și Roma cu avionul?

  Distanța dintre Tel Aviv internațional Ben Gurion și Roma este de aproximativ 2250,2 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Tel Aviv internațional Ben Gurion - Roma?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Tel Aviv internațional Ben Gurion - Roma.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Tel Aviv internațional Ben Gurion - Roma?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Tel Aviv internațional Ben Gurion - Roma.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Roma?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Roma pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Roma. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Tel Aviv în Roma?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Tel Aviv în Roma.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Tel Aviv în Roma cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Tel Aviv în Roma de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Tel Aviv în Roma?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Tel Aviv în Tel Aviv. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Tel Aviv în Roma. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Tel Aviv - Roma, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.