Zboruri ieftine din Sarajevo către Bucureşti from 250 €

Dus-întors
1 adult
Economic
0 bagaje
De unde?
În?
Du 2/10
Du 9/10

Informații despre zborurile din Sarajevo către Bucureşti

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Sarajevo către Bucureşti

Cel mai scurt timp de zbor

5h 20m

Zboruri directe

Niciunul

Aeroporturi în Bucureşti

2 aeroporturi
Cel mai rapid zbor din Sarajevo către Bucureşti durează 5h 20m.
Nu există zboruri directe din Sarajevo către Bucureşti. Ruta populară, cu escală, pentru această conexiune este Aeroportul Sarajevo Butmir - Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.
Există 2 aeroporturi în apropiere de Bucureşti: Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU), Bucureşti Henri Coandă (OTP)

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Sarajevo către Bucureşti

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bucureşti?

August. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Sarajevo către Bucureşti este August. Cea mai scumpă este iulie.

Care este cel mai ieftin moment pentru a zbura către din Sarajevo către Bucureşti?

dimineața. Zborurile din Sarajevo către Bucureşti sunt cu aproximativ 0% mai scumpe dimineața decât dimineața

Care este cel mai ieftin traseu pentru zborul Sarajevo - Bucureşti ?

Sarajevo Butmir - Bucureşti Henri Coandă. Zboară din Sarajevo Butmir către Bucureşti Henri Coandă cu cel mai bun preț de zbor pentru ruta Sarajevo - Bucureşti

Compară ușor bilete de avion dus-întors din Sarajevo către Bucureşti

Mai jos, poți vedea cele mai bune prețuri pentru ruta ta, din următoarele trei luni. Toate prețurile au fost găsite pe momondo săptămâna aceasta. Caută cele mai rapide sau cele mai ieftine zboruri din Sarajevo către Bucureşti, schimbând tab-urile.
Austrian Airlines
15 oct.
SJJ02:10Sarajevo Butmir
5h 20m
1 escală
OTP07:30Bucureşti Henri Coandă
16 oct.
OTP02:40Bucureşti Henri Coandă
17h 30m
1 escală
SJJ20:10Sarajevo Butmir
Mai multe companii aeriene
15 oct.
SJJ02:10Sarajevo Butmir
8h 20m
2 escale
OTP10:30Bucureşti Henri Coandă
16 oct.
OTP02:25Bucureşti Henri Coandă
6h 15m
1 escală
SJJ08:40Sarajevo Butmir
Mai multe companii aeriene
15 oct.
SJJ02:30Sarajevo Butmir
8h 00m
2 escale
OTP10:30Bucureşti Henri Coandă
16 oct.
OTP02:40Bucureşti Henri Coandă
10h 05m
2 escale
SJJ12:45Sarajevo Butmir

  • Oferă companiile aeriene care zboară din Sarajevo Butmir în Bucureşti posibilitatea de modificare flexibilă din motive de COVID-19?

    Câteva dintre companiile aeriene partenere care operează zborul Sarajevo Butmir - Bucureşti au adoptat noi politici pentru a răspunde mai bine impactului global cauzat de COVID-19. Una dintre companiile care ar putea renunța la taxele de modificare este Austrian Airlines. Poți căuta întreaga listă de companii aeriene care, precum Austrian Airlines, oferă această flexibilitate.

  • Ce distanță este între Sarajevo Butmir și Bucureşti cu avionul?

    Sarajevo Butmir și Bucureşti se află la 616,0 km distanță. Cu avionul, această rută durează în mod normal 5h 20m.De ce să folosești momondo?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Sarajevo în Bucureşti.

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Bucureşti în Sarajevo care să aibă această politică.

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Sarajevo - Bucureşti, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Sarajevo - Bucureşti. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.