Zboruri ieftine din Palermo către Roma

1 adult
Economic
De unde?
În?
Vi 6/10
Vi 13/10

Informații despre zborurile din Palermo către Roma

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Palermo către Roma

Cel mai scurt timp de zbor

1h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Palermo către Roma durează 1h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Palermo către Roma.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Palermo către Roma

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Roma?

Aprilie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Palermo către Roma este aprilie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Palermo - Roma?

Cu 44 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Palermo către Roma este cu aproximativ 44 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Palermo în Roma?

Începând cu octombrie 2023, vor opera 43 zboruri pe zi din Palermo către Roma. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 05:00, cu 38% din zborurile zilnice decolând dimineața.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Palermo către Roma?

Începând cu octombrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Palermo și Roma este de 302 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este Vineri - 18% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Internațional Palermo și Roma cu avionul?

  Internațional Palermo și Roma se află la 427,7 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Internațional Palermo - Roma?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Internațional Palermo - Roma sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Internațional Palermo - Roma?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Internațional Palermo - Roma.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Roma?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Roma pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Roma. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Palermo în Roma?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Palermo în Roma. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Palermo în Roma cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Palermo - Roma care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Palermo în Roma?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Palermo în Roma punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Palermo în Roma. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Palermo - Roma. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.