Zboruri ieftine din Oslo către Milano

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Informații despre zborurile din Oslo către Milano

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Oslo către Milano

Cel mai scurt timp de zbor

2h 30m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Oslo către Milano durează 2h 30m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Oslo către Milano.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Oslo către Milano

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Milano?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Oslo către Milano este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Oslo - Milano?

Cu 34 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Oslo către Milano este cu aproximativ 34 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Oslo către Milano?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 3 zboruri pe săptămână din Oslo către Milano. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 33% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Oslo și Milano cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Oslo și Milano este 1608,9 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Oslo - Milano?

  Prețurile pentru zboruri din Oslo - Milano sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Oslo - Milano?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Oslo - Milano.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Milano?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Milano pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Milano. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Oslo în Milano?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Oslo în Milano.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Oslo în Milano cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Oslo în Milano pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Oslo în Milano?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Oslo în Milano.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Oslo în Milano. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Oslo - Milano. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Milano

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.