Zboruri ieftine din Napoli către Milano

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Informații despre zborurile din Napoli către Milano

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Napoli către Milano

Cel mai scurt timp de zbor

1h 15m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Napoli către Milano durează 1h 15m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Napoli către Milano.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Napoli către Milano

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Milano?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Napoli către Milano este septembrie. Cea mai scumpă este ianuarie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Napoli - Milano?

Cu 59 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Napoli către Milano este cu aproximativ 59 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Napoli în Milano?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 17 zboruri pe zi din Napoli către Milano. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 06:00, cu 40% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Napoli către Milano?

Începând cu septembrie 2023, 124 zboruri operează săptămânal din Napoli către Milano. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este Vineri, cu 25% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Napoli Capodichino și Milano cu avionul?

  Distanța dintre Napoli Capodichino și Milano este de aproximativ 657,3 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Napoli Capodichino - Milano?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Napoli Capodichino - Milano.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Napoli Capodichino - Milano?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Napoli Capodichino - Milano.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Milano?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Milano pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Milano); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Napoli în Milano?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Napoli în Milano.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Napoli în Milano cu politici de rezervare flexibilă?

Poți găsi zboruri din Napoli în Milano cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Napoli în Milano?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Napoli în Milano.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Napoli în Milano. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Napoli în Milano acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Milano

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.