Zboruri ieftine din Munchen către Palermo

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Munchen către Palermo

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Munchen către Palermo

Cel mai scurt timp de zbor

1h 55m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Munchen către Palermo durează 1h 55m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Munchen către Palermo.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Munchen către Palermo

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Palermo?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Munchen către Palermo este martie. Cea mai scumpă este iunie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Munchen - Palermo?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Munchen către Palermo este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

 • Ce distanță este între Franz J Strauss Munchen și Internațional Palermo cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Franz J Strauss Munchen și Internațional Palermo este 1123,0 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Internațional Palermo?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Internațional Palermo sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Internațional Palermo?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Internațional Palermo.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Internațional Palermo?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Internațional Palermo pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Internațional Palermo); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Munchen în Palermo?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Munchen - Palermo . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Munchen în Palermo cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Munchen în Palermo pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Munchen în Palermo?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Munchen în Palermo.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Munchen în Palermo. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Palermo, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Munchen - Palermo și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Palermo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.