Zboruri ieftine din Munchen către Bari

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 3/10
Ma 10/10

Informații despre zborurile din Munchen către Bari

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Munchen către Bari

Cel mai scurt timp de zbor

1h 35m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Munchen către Bari durează 1h 35m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Munchen către Bari.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Munchen către Bari

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bari?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Munchen către Bari este noiembrie. Cea mai scumpă este septembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Munchen - Bari?

Cu 47 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Munchen către Bari este cu aproximativ 47 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Munchen în Bari?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 1 zboruri pe zi din Munchen către Bari. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 09:00, cu 72% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Munchen către Bari?

Începând cu septembrie 2023, 10 zboruri operează săptămânal din Munchen către Bari. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 20% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Franz J Strauss Munchen și Bari Palese cu avionul?

  Franz J Strauss Munchen și Bari Palese se află la 885,3 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Bari Palese?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Bari Palese.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Bari Palese?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Aeroportul Bari Palese.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Bari Palese?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Bari Palese pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Bari Palese. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Munchen în Bari?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Munchen în Bari. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Munchen în Bari cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Munchen în Bari de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Munchen în Bari?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Munchen în Bari.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Munchen în Bari. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Munchen - Bari. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bari

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.