Zboruri ieftine din Helsinki către Paris

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Helsinki către Paris

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Helsinki către Paris

Cel mai scurt timp de zbor

2h 10m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Helsinki către Paris durează 2h 10m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Helsinki către Paris.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Helsinki către Paris

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Paris?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Helsinki către Paris este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Helsinki - Paris?

Cu 59 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Helsinki către Paris este cu aproximativ 59 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Helsinki în Paris?

Din septembrie 2023, 12 zboruri operează săptămânal cu plecare din Helsinki către Paris. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 06:00, cu 45% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Helsinki către Paris?

Începând cu septembrie 2023, 85 zboruri decolează din Helsinki și aterizează în Paris în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este Vineri, cu 19% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Helsinki-Vantaa și Paris cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Helsinki-Vantaa și Paris este 1906,6 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Paris?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Paris sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Paris?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Paris.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Paris?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Paris pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Paris); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Franţa

Ți-ai pierdut interesul pentru Paris? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Franţa

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Helsinki în Paris?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Helsinki în Paris.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Helsinki în Paris cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Helsinki în Paris de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Helsinki în Paris?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Helsinki în Paris.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Helsinki în Paris. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Helsinki în Paris. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Paris

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.