Mașini de închiriat keddy by Europcar în Melbourne

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Melbourne, VIC, Australia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Melbourne în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Melbourne, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Melbourne

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Melbourne se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Melbourne. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Melbourne, care se află la Terminal Buildings Arrivals Drive, Melbourne Airport.

keddy by Europcar are 7 sucursale în Melbourne. Terminal Buildings Arrivals Drive, Melbourne Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 81% dintre cei care au rezervat o mașină în Melbourne de la keddy by Europcar, pe momondo, au mers la: Terminal Buildings Arrivals Drive, Melbourne Airport.