Mașini de închiriat Thrifty în Melbourne

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
14 dec — 21 dec
Melbourne, VIC, Australia
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Melbourne în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Melbourne, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Thrifty

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,3

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,6

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Melbourne

Are Thrifty o sucursală în Aeroportul Melbourne?

Momentan, Thrifty are 2 sucursale în Aeroportul Melbourne:
Arrival Drive
Melbourne Ap.

Oferă Thrifty anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Melbourne?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Thrifty, din Melbourne, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Thrifty. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Câte sucursale de închirieri auto are Thrifty în Melbourne?

Arrival Drive este cea mai populară sucursală a agenției Thrifty dintre 11 sucursale pe care le are în Melbourne. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 49% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Thrifty, au făcut-o din această sucursală în Arrival Drive.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Melbourne?

Prețurile pentru mașini în Melbourne sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Melbourne?

124 de operatori pentru mașini în Melbourne există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Melbourne?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Melbourne. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Melbourne?

Pentru a închiria o mașină în Melbourne, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Melbourne

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.