Mașini de închiriat Thrifty în Melbourne

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Melbourne, VIC, Australia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Melbourne în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Melbourne, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Melbourne

Toate sucursalele de închirieri auto Thrifty din Melbourne iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Momentan, Thrifty are 2 sucursale în Aeroportul Melbourne:
Arrival Drive
Melbourne Ap.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Thrifty, din Melbourne, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Thrifty. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Arrival Drive este cea mai populară sucursală a agenției Thrifty dintre toate cele 11 locations pe care le are în Melbourne. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 60% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Thrifty, au făcut-o din această sucursală în Arrival Drive.