Mașini de închiriat TIS Car în Moscova

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu TIS Car în Moscova

Moscova, MOW, Rusia
17 dec — 24 dec
Moscova, MOW, Rusia
Du 17/12
Amiază
Du 24/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Moscova în TIS Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto TIS Car din Moscova, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

TIS Car

9 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu TIS Car în Moscova

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la TIS Car în Moscova, în luna ianuarie?

Cu un cost mediu de 56 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la TIS Car, în Moscova (în luna ianuarie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la TIS Car, în Moscova, începând de la 56 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Compact în luna ianuarie a anului trecut.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Moscova?

Prețurile pentru mașini în Moscova sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Moscova?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Moscova este de 128 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Moscova?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Moscova. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Moscova?

Pentru a închiria o mașină în Moscova, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Moscova

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.