Mașini de închiriat Sixt în Palma de Mallorca

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Palma de Mallorca în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Palma de Mallorca, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,4

Confort

9,4

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,4

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Palma de Mallorca

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Palma de Mallorca se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Palma de Mallorca. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini în Palma de Mallorca de la Sixt în luna iunie va costa, în medie, 86 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit anul trecut prețuri începând cu 30 € pe zi, cu agenția Sixt, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închirieri o mașină în Palma de Mallorca pentru o săptămână, prețul mediu perceput de Sixt este de 601 €.

Momentan, Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan:
Zona rent a car - Llegadas.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Palma de Mallorca, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 65 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 30 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la Sixt, în Palma de Mallorca. Închirierea costă, în medie, 65 €/zi (cu 31% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 83% dintre utilizatorii noștri au ales Economy pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Palma de Mallorca.

Sixt operează momentan în 4 sucursale în Palma de Mallorca. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Zona rent a car - Llegadas. În ultimele 12 luni, 47% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sixt în Palma de Mallorca, și-au închiriat mașina din această sucursală.