Mașini de închiriat Sixt în Dublin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Dublin

Dublin, Republica Irlanda
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Dublin, Republica Irlanda
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Sixt în Dublin, Dublin

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

13 € - 77 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 77 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Sixt în Dublin, Dublin este martie, când prețul mediu este de 13 € pe zi. Acesta este un preț cu 69% mai ieftin decât media anuală de 42 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mică în Dublin. În vreme ce martie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Dublin în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Dublin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

4,5

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

4,3

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Dublin

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Dublin se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Dublin. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Dublin. Vei găsi agenția Sixt la adresa Terminal 1 and 2.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Dublin, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 42 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 39 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Pentru 42 €/zi (în medie), Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Sixt în Dublin (cu 3% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Sixt). În ultimul an, 60% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Sixt în sejurul lor în Dublin, au închiriat o mașină de tip Compact pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Sixt, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Sixt are 7 sucursale în Dublin. Terminal 1 and 2 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 81% dintre cei care au rezervat o mașină în Dublin de la Sixt, pe momondo, au mers la: Terminal 1 and 2.