Mașini de închiriat Sixt în Dublin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Dublin

Dublin, Republica Irlanda
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Dublin, Republica Irlanda
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Sixt în Dublin, Dublin

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

13 € - 144 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 218 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Sixt în Dublin, Dublin este martie, când prețul mediu este de 13 € pe zi. Acesta este un preț cu 80% mai ieftin decât media anuală de 64 €, percepută de Sixt pentru o mașină Mică în Dublin. În vreme ce martie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Dublin în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Dublin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sixt

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

6,5

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Dublin

Are Sixt o sucursală în Aeroportul Dublin?

Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Dublin. Vei găsi agenția Sixt la adresa Terminal 1 and 2.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Sixt în Dublin, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Sixt, în timp ce vizitează Dublin în luna octombrie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 54 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 44 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la Sixt în Dublin?

Pentru 54 €/zi (în medie), Mini este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Sixt în Dublin (cu 9% mai ieftin decât cel mai scump vehicul de la Sixt). În ultimul an, 50% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Sixt în sejurul lor în Dublin, au închiriat o mașină de tip Mini pentru a economisi bani. Poți închiria și alte tipuri de mașini de la Sixt, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Câte sucursale de închirieri auto are Sixt în Dublin?

În Dublin, Sixt are 5 sucursale. Terminal 1 and 2 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 78% dintre cei care au rezervat o mașină în Dublin de la Sixt, pe momondo, au mers la Terminal 1 and 2.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dublin?

Prețurile pentru mașini în Dublin au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dublin?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 83 de operatori pentru mașini în Dublin.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dublin?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dublin. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dublin?

Atunci când închiriezi o mașină în Dublin, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Dublin

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sixt? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Dublin

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dublin

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.