Mașini de închiriat Sixt în Bremen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Bremen

Bremen, Germania
30 nov — 7 dec
Bremen, Germania
Jo 30/11
Amiază
Jo 7/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bremen în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Bremen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sixt

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,3

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

9,3

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Bremen

Are Sixt o sucursală în Aeroportul Bremen?

Da, Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Bremen, a cărei adresă este Flughafenallee 27, Terminal 1.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Sixt în Bremen, în luna decembrie?

În decembrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Sixt în Bremen au preferat o mașină Compact. Dacă dorești să rezervi un vehicul Compact în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 51 €/zi și la unul minim de 51 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Sixt în Bremen?

Sixt operează momentan în 5 sucursale din Bremen. Cea mai populară sucursală din Bremen pe care Sixt o are se află la adresa: Konsul-Smidt-Str.20-Schuppen I. În ultimele 12 luni, 41% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sixt în Bremen, și-au închiriat mașina din sucursala Konsul-Smidt-Str.20-Schuppen I.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bremen?

Prices for mașini in Bremen are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bremen?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 72 de operatori pentru mașini în Bremen.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bremen?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Bremen. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bremen?

Atunci când închiriezi o mașină în Bremen, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bremen

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.