Mașini de închiriat National în La Romana

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în La Romana

La Romana, Republica Dominicană
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
La Romana, Republica Dominicană
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale La Romana în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din La Romana, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în La Romana

Toate sucursalele de închirieri auto National din La Romana iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul La Romana. Adresa biroului de închirieri auto National este La Romana Intl Airport.

Da, National oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din La Romana. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția National, la una din sucursalele lor din La Romana. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

National are în La Romana 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Ave La Marina. 35% dintre cei care au închiriat o mașină de la National în La Romana în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.