Mașini de închiriat Hertz în Rio de Janeiro

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, RJ, Brazilia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Rio de Janeiro, RJ, Brazilia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Rio de Janeiro în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Rio de Janeiro, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,6

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Rio de Janeiro

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Hertz sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Rio de Janeiro se simt în siguranță, Hertz a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Rio de Janeiro–Galeão Intl. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Av Vnte De Janeiro Sectorb.

Da, în Rio de Janeiro, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz operează momentan în 10 sucursale în Rio de Janeiro. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Avenida Das Americas 679 Loja. În ultimele 12 luni, 69% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Rio de Janeiro, și-au închiriat mașina din această sucursală.