Mașini de închiriat Hertz în Melbourne

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Melbourne, VIC, Australia
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Melbourne în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Melbourne, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,1

Valoare

8,5

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Melbourne

Fiecare sucursală Hertz din Melbourne aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Melbourne. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Tullamarine Airport.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Melbourne. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Melbourne aici, în fila Sucursale.

Tullamarine Airport este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 5 locations pe care le are în Melbourne. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 34% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Tullamarine Airport.