Mașini de închiriat Europcar în São Paulo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în São Paulo

São Paulo, SP, Brazilia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
São Paulo, SP, Brazilia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale São Paulo în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din São Paulo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în São Paulo

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din São Paulo pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, există 1 centru de închirieri auto Europcar în Aeroportul São Paulo Guarulhos Intl (Call +551124462890 To Shuttle).

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în São Paulo. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Europcar are 4 sucursale de închirieri auto în São Paulo. Conform datelor noastre, cea aflată la Av. Morumbi, 8653 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 70% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Europcar în São Paulo au ales să o închirieze pe cea aflată la Av. Morumbi, 8653.