Mașini de închiriat Europcar în Santiago

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Santiago

Santiago, Chile
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Santiago, Chile
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Santiago în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Santiago, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Santiago

Are Europcar o sucursală în Aeroportul Santiago Arturo Merino Benitez?

Există 1 sucursală în Aeroportul Santiago Arturo Merino Benitez. Adresa biroului de închirieri auto Europcar este Arturo Merino Benitez Intl Airport.

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Santiago?

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Santiago. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Santiago. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Europcar în Santiago?

Există 5 Europcar sucursale de închiriere de mașini în Santiago. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Europcar din Santiago se află la Arturo Merino Benitez Intl Airport. 66% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Santiago în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Santiago?

Prices for mașini in Santiago are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Santiago?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Santiago este de 98 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Santiago?

În diferite țări, inclusiv în Santiago, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Santiago?

Pentru a închiria o mașină în Santiago, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Santiago

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.