Mașini de închiriat Europcar în Santiago

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Santiago

Santiago, Chile
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Santiago, Chile
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Santiago în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Santiago, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Santiago

Sucursalele agenției de închirieri auto Europcar din Santiago aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Europcar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Santiago:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Există 1 sucursală în Aeroportul Santiago Arturo Merino Benitez. Adresa biroului de închirieri auto Europcar este Arturo Merino Benitez Intl Airport.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Santiago. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Santiago. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Europcar are în Santiago 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Arturo Merino Benitez Intl Airport. 70% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Santiago în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.