Mașini de închiriat Europcar în New Delhi

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în New Delhi

New Delhi, DL, India
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
New Delhi, DL, India
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale New Delhi în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din New Delhi, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în New Delhi

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în New Delhi în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 3 sucursale în Aeroportul New Delhi Indira Gandhi Intl, a căror adrese sunt Indira Gandhi Int Airport T1, Indira Gandhi Int Airport T2 și Indira Gandhi Int Airport T3.

Da, în New Delhi, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Indira Gandhi Int Airport T3 este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 5 locations pe care le are în New Delhi. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 58% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Indira Gandhi Int Airport T3.