Mașini de închiriat Europcar în Melbourne

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Melbourne, VIC, Australia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Melbourne în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Melbourne, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,4

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

7,2

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Melbourne

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Melbourne pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da. Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Melbourne, care se află la Terminal Buildings.

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Melbourne. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Europcar deține 7 sucursale de închirieri auto în Melbourne. Cea aflată la adresa Terminal Buildings este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 67% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Europcar în Melbourne, au ales această sucursală.