Mașini de închiriat Europcar în Luanda

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Luanda

Luanda, Angola
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Luanda, Angola
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Luanda în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Luanda, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

3,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

1,9

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Luanda

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în Luanda în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Există 1 sucursală în Aeroportul Luanda 4 de Fevereiro. Adresa biroului de închirieri auto Europcar este Aeroporto Internacional 4 Fevereiro.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Luanda (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Europcar are 5 sucursale în Luanda. Aeroporto Internacional 4 Fevereiro este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 45% dintre cei care au rezervat o mașină în Luanda de la Europcar, pe momondo, au mers la: Aeroporto Internacional 4 Fevereiro.