Mașini de închiriat Europcar în Hiroșima

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Hiroșima

Hiroșima, Japonia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Hiroșima, Japonia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Hiroșima în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Hiroșima, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Hiroșima

Toate sucursalele de închirieri auto Europcar din Hiroșima iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Hiroshima. Vei găsi agenția Europcar la adresa Go To Times Car Rental Counter.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Hiroșima. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Hiroșima aici, în fila Sucursale.

Europcar operează momentan în 10 sucursale în Hiroșima. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 12-9, Hakushima Kuken-cho. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Hiroșima, și-au închiriat mașina din această sucursală.