Mașini de închiriat Dollar în Melbourne

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Melbourne, VIC, Australia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Melbourne în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Melbourne, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Melbourne

Dollar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Melbourne pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Dollar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, Dollar are 2 sucursale în Aeroportul Melbourne, a cărora adresă este Arrival Drive și Melbourne Ap.

Dollar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Melbourne (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Dollar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Dollar are 6 sucursale de închirieri auto în Melbourne. Conform datelor noastre, cea aflată la Arrival Drive este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 73% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Dollar în Melbourne au ales să o închirieze pe cea aflată la Arrival Drive.