Mașini de închiriat Budget în Nagoya

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Nagoya

Nagoya, Japonia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Nagoya, Japonia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nagoya în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Nagoya, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Nagoya

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Budget în Nagoya în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Budget a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Budget are 1 sucursală în Aeroportul Nagoya Chubu Centrair, care se află la 2-84 Shinkai Cho, Tokoname.

Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Nagoya. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Budget. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Budget din zona Nagoya aici, în fila Sucursale.

Budget are în Nagoya 8 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 2-84 Shinkai Cho, Tokoname. 50% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Nagoya în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.