Mașini de închiriat Budget în Melbourne

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Melbourne

Melbourne, VIC, Australia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Melbourne, VIC, Australia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Melbourne în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Melbourne, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

6,6

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

2,6

Valoare

3,3

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Melbourne

Budget și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Melbourne pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Budget are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Melbourne. Adresa biroului de închirieri auto Budget este Melbourne Tullamarine Airport.

Budget oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Melbourne. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Budget, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Budget are 5 sucursale în Melbourne. Shop 2/8 Franklin St este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 51% dintre cei care au rezervat o mașină în Melbourne de la Budget, pe momondo, au mers la: Shop 2/8 Franklin St.